GEEN NK VOETBALQUIZ IN 2020

De organisatie van de NK Voetbalquiz heeft lang geprobeerd de deur open te houden zodat editie 20 van de NK Voetbalquiz in december 2020 doorgang kon vinden. Zoals in een eerder bericht aangegeven hebben we de mogelijkheden onderzocht om het evenement te spreiden over meerdere dagen met voorrondes en dus kleinere gezelschappen. Echter is dit zelfs met de huidige maatregelen niet realistisch. We zullen het moeten accepteren en geduld moeten hebben tot alle signalen weer op groen staan.

Er liggen inmiddels meer dan genoeg prachtige vragen te wachten in de kluis. Daarom hebben we ook onderzocht wat er mogelijk is om deze editie digitaal te spelen. Deze optie hebben we ook al snel af moeten schieten. We zijn van mening dat bij een digitale variant de NK Voetbalquiz zijn charme verliest. Daarnaast zijn digitale quizzen zeer fraudegevoelig en kunnen we een eerlijk verloop niet uitsluiten. Dit zou nog wel kunnen als we met meerkeuze vragen gaan werken, echter is dat niet waar de NK Voetbalquiz voor staat.

We hopen daarom wederom op jullie begrip en het zou fantastisch zijn als we straks in 2021 snel een definitieve datum kunnen plannen.

Vanzelfsprekend blijven alle reeds ingeschreven koppels automatisch op de deelnemerslijst staan voor editie 20.  

Blijf gezond en blijf jezelf testen op zinvolle en zinloze voetbalfeitjes, want het gaat ooit weer gebeuren!